Nagrade sa Festivala i avgustovski repertoar

Nakon ljetnje online pauze (koja je zbilja i bila samo online pauza, jer smo radili punom parom ali nije bilo nikog da to zabilježi – administratorka nam se privremeno preselila na Foursquare, pa od nje nijesmo imali vajde :(), evo nas opet. Da ispričamo šta je bilo i šta će biti.

Sa Festivala festivala u Trebinju vratili smo se krajem jula. Za predstavu „Čehov je Tolstoju rekao zbogom“ koju smo tamo odigrali dobili smo dva priznanja – Zlatnu masku za izbor muzike i Nagradu za najbolju mladu glumicu koja je dodijeljena Jeleni Đukić. Ovdje bi valjalo pomenuti i sponzore – bez njihove pomoći ne bismo ni uspjeli da odemo na Festival. Dakle: DoMen iz Podgorice, MPM Podgorica, Inturs Budva, Merkur Podgorica, Maniro Podgorica, SFRJ i Balkan iz Kolasina, SO Kolašin i NP “Bigradska gora” – hvala vam!

U avgustu smo nastupali u Mojkovcu, Ulcinju i na našoj sceni. Pred mojkovačkom publikom izveli smo sada već čuveni „Orkestar Titanik“, u Ulcinju smo nastavili tradiciju gostovanja na Kuli Balšića i prikazali „Čehov je Tolstoju rekao zbogom“, a za Kolašin smo pripremili avgustovski repertoar koji je i dalje aktuelan. U sklopu tog repertoara smo 9. avgusta odigrali predstavu sa kojom smo gostovali u Trebinju i Ulcinju, a 18. avgusta smo se prisjetili „Odvratne drame“ koju smo ovog puta prikazali u novom, osvježenom izdanju, sa Anjom Drašković, Davorom Sedlarevićem i Nikolom Todorovićem kao gostujućim zvijezdama.

Avgustovski program završićemo predstavom „Orkestar Titanik“ koju ćemo ove subote, 25. avgusta, odigrati na ljetnjoj pozornici u gradskom parku. Biće to jedno drugačije izdanje, vrijedno vaše pažnje čak i ako ste već gledali naš „Orkestar“. Zato, vidimo se u parku!