Ljeto naše KLAP-e

Nakon festivala u Bijelom Polju, po tradiciji, kreću naši ljetnji nastupi. Večeras, 14. jula, predstavu “Orkestar Titanik” izvešćemo u Mojkovcu, u sali Centra za kulturu “Nenad Rakočević”, sa početkom u 20h.

Zatim ćemo 16. jula nastupati sa KUD “Mijat Mašković” na međunarodnoj smotri folklora u etno selu “Vuković” u Tomaševu kod Bijelog Polja. Oni koji nas prate pogađaju da je ovdje riječ o programu “Oj đevojko, đe ti ljeto prođe” koji smo već izvodili sa društvom “Mijat Mašković” i koji je primijećen kao vrlo originalan i zbog toga značajan za predstavljanje i dalje proučavanje tradicionalnih igara iz okoline Kolašina. U Tomaševu ćemo izvesti dio iz ovog programa. Početak je zakazan za 20.30h.

A onda slijedi Trebinje. Tradicionalni Festival festivala u Trebinju otvorićemo 21. jula, sa predstavom “Čehov je Tolstoju rekao zbogom” koja je na Festivalu dramskih amatera u Bijelom Polju osvojila drugo mjesto u kategoriji “Najbolja predstava”. Nakon toga nastupaćemo u nekoliko crnogorskih gradova, ali o tom potom. Poželite nam sreću na Festivalu, a ako ste tih dana negdje u blizini – dođite da se družimo u Trebinju 🙂